Skip to main content

Dion van Bragt
Sr. Consultant

Mijn ervaring
Voor Vinario, heb ik zeven jaar gewerkt in de controlepraktijk bij Deloitte. Hierbij heb ik brede ervaring opgedaan binnen de publieke en profit sector en ook ontdekt dat organisaties met een maatschappelijk karakter mij erg aanspreken. Ik heb de theoretische studie tot registeraccountant behaald aan Nyenrode Business Universiteit. Naast de auditwerkzaamheden heb ik het altijd belangrijk gevonden om mij te ontplooien op andere vlakken.

Vanaf 1 oktober 2022 versterk ik het team van Vinario als Sr. Consultant.

Waar ik in geloof
Ik geloof in samenwerken en open communicatie zodat wij als team effectief een bijdrage kunnen leveren aan opdrachten van onze klanten. Daarnaast geloof ik erin dat je plezier moet hebben in hetgeen wat je doet en altijd moet nastreven wat jou gelukkig maakt. Op deze manier wil ik een bijdrage leveren aan organisaties en de wereld om mij heen.

Wat mij drijft
Ik krijg energie van het samenwerken met collega’s, van mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen en van het ontmoeten van mensen die mij een andere blik kunnen geven op de wereld. Met een open en positieve houding maak ik graag het verschil.

Business chemistry type
Geel: Spontaan, creatief en innovatief
Rood: realistisch, actiegericht en gedisciplineerd