Skip to main content

Harun Koçak
Thesis trainee

Mijn ervaring
Tijdens mijn studie Bedrijfskunde heb ik uitgebreide kennis opgedaan van diverse bedrijfsprocessen en financiële managementstrategieën. Een project waar ik veel energie uit heb gehaald, was het optimaliseren van een administratieve afdeling. Dit vond ik geweldig om te doen, omdat ik de efficiëntie en effectiviteit van de processen aanzienlijk heb kunnen verbeteren door knelpunten te identificeren en workflows te stroomlijnen. Per februari 2024 heb ik de kans gekregen bij Vinario om mijn kennis verder uit te breiden. Mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling en mijn vermogen om complexe concepten op een begrijpelijke manier over te brengen, stellen mij in staat om niet alleen mezelf, maar ook anderen te helpen groeien. Daarnaast heb ik een sterke liefde voor het leiden van groepen ontwikkeld, voortgekomen uit mijn ervaring als docent.

Waar ik in geloof
Ik ben een sterk voorstander van samenwerking, omdat ik geloof in de kracht ervan. Het geeft me voldoening om complexe uitdagingen aan te pakken, wetende dat we ze samen kunnen volbrengen. Voor mij zijn effectieve communicatie en een proactieve aanpak bij het vinden van oplossingen niet alleen cruciaal, maar ook uitdagend. Ik geloof sterk in de kracht van samenwerking en hoe het delen van kennis en een leergierige houding zowel mijn eigen groei als die van anderen kan bevorderen. Ik haal veel voldoening uit het delen van wat ik weet, omdat ik zie hoe dit bijdraagt aan het versterken van ons team als een hechte eenheid. Met goede communicatie en een teamgerichte aanpak wordt het werk niet alleen leuker, maar ook effectiever. ‘’Teamwork makes the dream work!’’

Wat mij drijft
Wat mij drijft en waar ik energie van krijg is het voortdurend verbeteren van mezelf en het bijdragen aan het succes van Vinario door het toepassen van mijn kennis en vaardigheden. Ik streef ernaar om een waardevolle bijdrage te leveren aan ons team en onze klanten, door niet alleen uit te blinken in mijn werkzaamheden, maar ook door een positieve en constructieve samenwerking te bevorderen!

Business chemistry type
Groen: Betrouwbaar, stabiel, teamspeler en behulpzaam
Geel: Optimistisch, extravert, sociaal en overtuigend