Skip to main content

Jawad Ben Mimoun
Business Partner

Mijn ervaring
Ik ben gestart bij Deloitte in de openbare controlepraktijk. Hierbij heb ik mij gefocust op klanten in de non-profit sector. Tijdens mijn dienstverband heb ik de opleiding tot registeraccountant succesvol afgerond. Naast audit ben ik ook betrokken geweest bij het opzetten van Data-analyse (en later ook Robotics) binnen Deloitte. Een rode draad in mijn carrière is dat ik energie krijg van het begeleiden van organisaties die maatschappelijk betrokken zijn. Al bij de start van mijn carrière wist ik dat ik hier de meeste energie uit zou halen en dat ik mij in deze sector wilde specialiseren. Door de brede kennis die ik heb opgedaan bij Deloitte ben ik nu in staat om vanuit Vinario organisaties te adviseren op het gebied van financiële vraagstukken.

Waar ik in geloof
Ik geloof erin dat als iedereen zijn of haar steentje bijdraagt, de wereld mooier wordt. Ik geloof ook in de maatschappelijke doelstellingen die mijn klanten hebben. Door hen te helpen op financieel gebied kunnen zij zich focussen op waar zij goed in zijn. Zo benutten wij ieders kwaliteiten optimaal.

Wat mij drijft
Met leuke en zinvolle dingen bezig zijn, een steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij in welke vorm dan ook; dat drijft mij! Dat ik dat samen kan doen met leuke collega’s, die ik weer verder kan helpen in hun ontwikkeling, vind ik heel waardevol.

Business chemistry type
Rood: vastberaden, ambitieus, probleemoplossend en daadkrachtig
Geel: inspirerend, empathisch, open en creatief