Skip to main content

Jeroen Tigelaar
Sr. Consultant

Mijn ervaring
Sinds 1 oktober 2022 ben ik werkzaam bij Vinario. Hiervoor ben ik bijna 10 jaar in de openbare controlepraktijk actief geweest, waar ik voor veel non-profit klanten (semi-publieke overheid en NGO’s) het controleplan heb opgesteld in intensieve samenwerking met de klant zelf. Het leren kennen van de klant, de kern van haar activiteiten doorgronden, het analyseren van de processen en cijfers, de koppeling maken met de mens achter de processen, het realiseren van doelstellingen en elk jaar weer nieuwe stappen kunnen zetten: dat alles bij elkaar opgeteld is waar ik de meeste energie uit haal.

Waar ik in geloof
Ik geloof dat wij als Vinario een verlengstuk kunnen zijn van organisaties om ook in de noodzakelijke en formele randvoorwaarden impact te kunnen maken en zo bij te dragen aan een mooiere, tolerantere wereldwijde maatschappij.

Wat mij drijft
Het analyseren van complexiteiten, samenwerken aan verbeteringen en het uiteindelijk zien ontwikkelen van een organisatie is wat mij drijft in mijn werk. Dat dit kan in teamverband waarin alle kwaliteiten van teamleden samenkomen, is voor mij de perfecte combinatie.

Business chemistry type
Rood: uitdaging, analyserend, visionair en eerlijk
Blauw: feitelijk, vertrouwen, respect en precies