Skip to main content

Nithursa Sivakumar
Thesis trainee

Mijn ervaring
Op 1 april 2024 ben ik begonnen bij Vinario. Op dit moment ben ik vierdejaars student Bedrijfseconomie aan De Haagse Hogeschool in Den Haag. Tot nu toe heb ik verschillende ervaringen opgedaan door mijn stages vanuit school en parttime werkzaamheden op financiële afdelingen. Zo heb ik bij Audit Dienst Rijk ervaring opgedaan in de uitvoering van controlewerkzaamheden. Mijn opdracht bestond uit het maken van een risicoanalyse en daaruit voorvloeiende procesverbeteringsvoorstellen. Hierdoor heb ik inzicht verkregen in het chronologische verloop van een proces en geïnventariseerd welke knelpunten er bestaan. Bij Vinario heb ik de kans gekregen om mijn afstudeerstage te lopen. Momenteel ben ik voornamelijk bezig met het schrijven van mijn eindrapport, zodat ik mijn opleiding succesvol kan afronden. Verder ben ik iemand die altijd nieuwe dingen wil leren en ik kijk ernaar uit om dat in de toekomst te blijven doen.

Waar ik in geloof
Ik geloof in goede samenwerking; door samen te werken kunnen we veel bereiken, zowel binnen het team als met de organisatie die onze hulp nodig heeft.

Wat mij drijft
Wat mij echt drijft is om bezig te zijn met werkzaamheden die relevant zijn, waarbij ik een bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Ditzelfde geldt voor samenwerken met collega’s van wei ik veel kan leren, zodat ik mezelf kan ontwikkelen. Verder krijg ik energie van het leren van nieuwe dingen. Daarom heb ik besloten om door te studeren voor een master-diploma in de richting Accountancy & Control.

Business chemistry type
Rood: Doelgericht, concreet, vastberaden
Groen: Hulpvaardig, sociaal, attent