Skip to main content

Quinten Bodaan
Ass. Consultant

Mijn ervaring
Sinds 4 september 2023 ben ik actief bij Vinario. Zelf ben ik een derdejaars Bedrijfskunde student aan de Erasmus universiteit Rotterdam. De ervaring die ik tot nu toe heb is dan ook vooral theoretisch. Ik heb nu twee jaar van mijn studie succesvol mogen afronden, waarin ik veel verschillende theoretische inzichten heb gekregen in de financiële sector. Vinario heeft me hierbij de kans gegeven deze theoretische inzichten om te zetten in praktische vaardigheden. In mijn werkzaamheden zal ik assisteren bij het financiële consult aan organisaties. Ik wil mijzelf in de loop van de tijd ontwikkelen om uiteindelijk zonder begeleiding relevant consult te kunnen bieden.

Waar ik in geloof
Ik geloof in de kracht van samenwerking en teamwork. Om waarde te kunnen creëren voor de klant is samenwerking binnen het team essentieel. Ook geloof ik in creativiteit. We leven in een wereld die continu verandert, en om oplossingen te vinden op complexe situaties is creativiteit erg belangrijk. Op deze manier kunnen we de klant, als team, op een zo efficiënt mogelijke manier te hulp staan.

Wat mij drijft
In een goed team werken met gemotiveerde collega’s en tegelijkertijd bezig zijn met werkzaamheden waar ik plezier in heb. Op deze manier kan ik doen wat ik leuk vind terwijl ik steeds kan leren van mijn collega’s en tegelijkertijd waarde kan bieden aan de maatschappij.

Business chemistry type
Rood: direct, georganiseerd, betrouwbaar, vastberaden
Blauw: kalm, concreet, realistisch, gestructureerd