Skip to main content

Richie van Oosten
Senior Consultant

Mijn ervaring
Mijn professionele carrière ben ik begonnen bij Deloitte, kantoor Den Haag. Hier heb ik vanuit de controlepraktijk vier jaar klanten mogen bedienen in zowel de profit- als non-profitsector. Hierna heb ik de stap gemaakt naar Alfa Accountants in Naaldwijk, waar ik drie jaar heb gewerkt. In mijn tijd bij Deloitte en Alfa Accountants heb ik een bachelor en master in accountancy afgerond aan de Nyenrode Business Universiteit. De combinatie van werken en leren heeft mij in de afgelopen jaren veel bijgebracht over onderwerpen als externe verslaggeving, interne beheersing, ESG en werken in teams. Sinds 1 september 2023 ben ik begonnen bij Vinario als Senior Consultant.

Waar ik in geloof
Samen kom je verder dan alleen. Samenwerking is in ons vakgebied key om kwalitatief goede prestaties te leveren. Dit is één van de punten waarvoor ik voor Vinario gekozen heb. Binnen Vinario zit veel kennis op verschillende vakgebieden, maar het is vooral één team.

Wat mij drijft
Het gevoel dat mijn werk er echt voor zorgt dat mijn opdrachtgever geholpen is, is wat mij het meeste drijft. Verder krijg ik energie van samenwerken en van samen mooie prestaties neerzetten.

Business chemistry type
Geel: Spontaan, creatief en innovatief
Rood: realistisch, actiegericht en gedisciplineerd