Skip to main content

Roel Visser
Ass. Consultant

Mijn ervaring
Ik ben een gedreven student Bedrijfskunde met een passie voor zowel mijn studie als mijn topsportcarrière in korfbal. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de bacheloropleiding. Ik heb altijd een sterke wens gehad om te blijven leren en groeien, zowel op academisch als op sportief gebied. Mijn carrière is begonnen bij het bedrijf van mijn vader, waar ik van kleins af aan in de vakanties meewerkte op de productieafdeling. Nu wil ik mij richten op mijn studie Bedrijfskunde en ben ik vastbesloten om mijn verworven kennis toe te passen in de praktijk, specifiek bij Vinario.

Waar ik in geloof
Ik geloof erin dat we als team door middel van een positieve instelling kunnen groeien, wat uiteindelijk resulteert in kwalitatief goede dienstverlening en enthousiaste klanten. Bovendien vind ik werkplezier erg belangrijk. Ik ben van mening dat de combinatie positiviteit en plezier een groot aandeel heeft in het uiteindelijke eindresultaat.

Wat mij drijft
Ik wil mijzelf zo goed mogelijk ontwikkelen en kennis opdoen van de non-profit sector waar Vinario actief is, om zo mijn vaardigheden te kunnen uitbreiden. Daarnaast geeft het mij voldoening wanneer ik van meerwaarde ben voor het team, zodat wij samen een mooi eindresultaat kunnen neerzetten.

Business chemistry type
Blauw: grondig, precies en gestructureerd
Rood: gedisciplineerd, ambitieus en resultaatgericht