Skip to main content

Bart van Kruistum
Manager

Mijn ervaring
Ik ben mijn carrière in 2012 gestart in de samenstelpraktijk bij Van den Broek Accountants. Nadat ik ervaring had opgedaan met het opstellen van jaarrekeningen ben ik in 2014 overgestapt naar Deloitte. Daar ben ik bijna 9 jaar werkzaam geweest in de controlepraktijk, met een focus op klanten in het publieke domein. Dit betrof onder andere NGO’s, ZBO’s, Rijksoverheid (en daaraan gerelateerde organisaties), zorginstellingen en culturele instellingen. Tijdens mijn dienstverband bij Deloitte heb ik zowel de theoretische als de praktijkopleiding tot registeraccountant succesvol afgerond. Binnen Vinario werk ik graag samen met maatschappelijk betrokken organisaties die écht het verschil willen maken. Daar krijg ik energie van!

Waar ik in geloof
Ik geloof in heldere, tijdige en eerlijke communicatie. Dit vormt de basis voor een goede samenwerking met zowel collega’s als klanten.

Wat mij drijft
Een belangrijke drijfveer in mijn werk is een positieve bijdrage leveren aan de belangrijke relevante maatschappelijke taken die mijn klanten hebben. Veelal in een dynamische en veranderende omgeving. Daar voel ik mij sterk bij betrokken en daar haal ik voldoening uit.

Business chemistry type
Blauw: gestructureerd, grondig, objectief, oplossingsgericht en loyaal
Groen: teamspeler, benaderbaar, betrouwbaar en betrokken