Skip to main content

Charlene Liem
Consultant

Mijn ervaring
Mijn carrière begon in 2017 bij Mobiel.nl waar ik medeverantwoordelijk was voor een project met als doel het optimaliseren van de financiële processen binnen de organisatie. De focus lag hierbij op het automatisch verwerken en visualiseren van data o.a. met behulp van PowerBI. Na dit project succesvol te hebben afgerond, heb ik mijn carrière voortgezet binnen de auditpraktijk van Deloitte. Hier heb ik ervaring opgedaan door datagerichte risicoanalyses uit te voeren, data resultaten weer te geven in dashboards en interne beheersmaatregelen van verschillende processen en organisaties te beoordelen. Met ingang van 1 februari 2023 ben ik werkzaam bij Vinario in de rol van consultant. De kennis die ik heb opgedaan op het gebied van procesbeoordeling en het werken met verschillende datasets zet ik graag in om onze opdrachtgevers verder te helpen.

Waar ik in geloof
Ik geloof in een open houding en communicatie en dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen. Daarnaast geloof ik erin dat wij als team ervoor kunnen zorgen dat onze klanten zo efficiënt en effectief mogelijk te werk kunnen gaan om zo hun maatschappelijke doelen te behalen.

Wat mij drijft
Ik krijg energie van nieuwe dingen leren, met name op het gebied van ‘robot process automation’ (RPA) en artificial intelligence. De snelheid waarmee deze gebieden zich ontwikkelen en de vele mogelijkheden die hierdoor worden gecreëerd, drijven mij om door te blijven leren en deze kennis direct toe te passen in de werkzaamheden voor onze klanten.

Business chemistry type
Groen: empathisch, sociaal en samenwerkingsgericht
Blauw: detailgericht, analytisch en methodisch