Skip to main content

Dian Wijnstein
Consultant

Mijn ervaring
Mijn loopbaan startte bij Deloitte, waar ik als assistent-accountant diverse ervaringen opdeed binnen verschillende organisaties, met name binnen de non-profit sector. Deze rol combineerde ik met mijn studie accountancy aan Nyenrode Business Universiteit. Na twee jaar besloot ik mijn focus te verschuiven naar de bedrijfskundige aspecten van organisaties. Daarom nam ik het besluit om Business Administration te studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zowel de bachelor als de master concentreerde ik me op strategische en organisatorische aspecten, International Business, en vergaarde ik enige ervaring met digitale technologieën.

Ondanks mijn overstap van accountancy naar bedrijfskunde heeft het me altijd geïntrigeerd hoe de financiële cijfers van organisaties inzicht bieden in hun huidige status en toekomst. Bij Vinario zal ik mij als consultant met name richten op business- en financiële controle, subsidiemanagement en data & innovatie.

Waar ik in geloof
Ik geloof in een sterk teamverband, intern maar ook met betrokken externe partijen. Met goede relaties en communicatie ben ik ervan overtuigd dat wij uitdagingen zo goed en duurzaam mogelijk kunnen oplossen.

Wat mij drijft
Het analyseren van de gehele organisatie, zoals processen en de cultuur, en erachter komen hoe groei gestimuleerd kan worden.

Business chemistry type
Groen: stabiel, sympathiek, samen
Rood: direct, doelgericht, daadkrachtig