Skip to main content

Sanne Smaal
Jr. Consultant

Mijn ervaring

In de afgelopen jaren heb ik in diverse functies bij SO Natural  gewerkt. Sinds 2019 was ik daar werkzaam op de financiële administratie. Mijn verantwoordelijkheden bestonden voornamelijk uit het controleren en goedkeuren van inkoopfacturen, het rapporteren van bevindingen en het bijwerken van de financiële administratie. Vervolgens kreeg ik in december 2022, tijdens mijn studie Bedrijfskunde aan de Hogeschool in Ede, de kans om mijn opgedane kennis toe te passen binnen de financiële afdeling bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Daar concentreerde ik mij, in het kader van mijn afstudeerproject, op het in kaart brengen van de taken en verantwoordelijkheden van alle medewerkers binnen de financiële afdeling, met als doel het creëren van effectievere en efficiëntere financiële processen. Vanaf 1 september 2023 ben ik werkzaam bij Vinario als Junior Consultant. Bij Vinario heb ik de gelegenheid gekregen om mijn kennis en vaardigheden in te zetten en verder te ontwikkelen. Hier kan ik mijn passie voor innovatie van financiële processen en mijn streven naar maatschappelijke impact combineren.

Waar ik in geloof
Ik geloof dat door het optimaliseren van financiële processen, organisatorische impact gerealiseerd kan worden. Hierdoor krijgt een organisatie de gelegenheid om haar inspanningen volledig te richten op het behalen van haar sociale doelstellingen.

Wat mij drijft
Ik krijg energie van het samen met klanten naar oplossingen zoeken en om organisaties, die een belangrijke maatschappelijke bijdrage leveren, verder te helpen.

Business chemistry type
Groen: goede luisteraar, betrouwbaar, behulpzaam, empathisch
Blauw: gestructureerd, precies, analytisch, oplossingsgericht