Skip to main content

Tjoan Liem
Manager

Mijn ervaring
In 2010 ben ik mijn carrière gestart in de adviespraktijk. Bij Boer en Croon Corporate Finance heb ik als business analist te maken gehad met een breed spectrum aan bedrijven en sectoren. Nadat ik ervaring heb opgedaan in data-analyse bij een boutique adviesbureau, heb ik deze expertise verder ontwikkeld bij Buma Stemra – dé organisatie in Nederland die de belangen van de makers van muziek vertegenwoordigd. Na een aantal jaar heb ik de overstap gemaakt naar Business Control en heb ik de opleiding tot register controller afgerond. Als business controller heb ik veel voldoening gehaald uit mijn betrokkenheid bij strategieontwikkeling en implementatie en de nauwe samenwerking met het managementteam. In de afgelopen vijf jaar heb ik door middel van professionalisering van de planning & control cyclus en herstructurering van de geldstromen bijgedragen aan een verbeterd inzicht en beheersing van de kernactiviteiten. Met ingang van 01-11-2022 versterk ik het team van Vinario. Ik vind het mooi om met mijn kennis en expertise van betekenis te kunnen zijn voor onze klanten.

Waar ik in geloof
Ik geloof dat je met een open en respectvolle, maar ook kritische houding kan doordringen tot de kern van een probleem en draagvlak kan creëren voor creatieve oplossingen. Een integrale benadering en betrokkenheid van Vinario vormen hierbij de sleutel tot succes.

Wat mij drijft
Ik haal veel energie uit het ontrafelen en structureren van complexe vraagstukken. Met een focus op de kern, maar met oog voor detail, is het mijn doel om impact te maken met het werk dat ik doe en de organisaties waarmee ik werk.

Business chemistry type
Geel: strategisch en conceptueel denkend, onderzoekend, creatief
Oranje: pragmatisch, resultaatgericht, effectief