Skip to main content

Willem van Duijn
Business Partner

Mijn ervaring
Ik heb ruime ervaring opgedaan in de openbare controlepraktijk bij Deloitte met een focus op klanten in de publieke sector. Tijdens mijn dienstverband heb ik de opleiding tot registeraccountant succesvol afgerond. Na bijna tien jaar dienstverband was ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb ik ruim een jaar gewerkt bij Uitvoering Van Beleid (UVB), onderdeel van het ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid (SZW). UVB voert (Europese) subsidieregelingen en andere complexe opdrachten uit voor opdrachtgevers en aanvragers op het gebied van sociaal-economisch beleid, in het bijzonder werk en inkomen. Binnen Vinario zet ik mijn expertise in bij de ondersteuning van diverse organisaties in de publieke sector. Ik houd mij onder andere bezig met de doorontwikkeling van de administratieve organisatie en interne controle, advisering op het gebied van subsidiemanagement, de inrichting van risicomanagement en ondersteuning op het gebied van andere financiƫle en audit gerelateerde vraagstukken.

Waar ik in geloof
Ik geloof in de kracht van een transparante en open samenwerking, zodat wij op een efficiƫnte en effectieve manier kunnen bijdragen aan de doelstellingen van onze klanten.

Wat mij drijft
Mijn drijfveer kenmerkt zich door de behoefte om anderen te helpen en ondersteunen. Daarbij hecht ik waarde aan structuur, doelgerichtheid en aandacht voor organisatie-sensitiviteit.

Business chemistry type
Blauw: grondig, objectief, methodisch en gestructureerd
Groen: goede luisteraar, geduldig, betrouwbaar en behulpzaam