Skip to main content

Niels Adegeest
Associate partner

Mijn ervaring
Na meer dan 25 jaar in de accountants- en adviespraktijk van Deloitte, heb ik recent de de stap gezet naar de andere kant van de tafel. Mijn ervaring als accountant en als adviseur zet ik nu graag in op praktijkgerichte opdrachten in het brede vlak van interne beheersing en organisatie ontwikkeling. Maar wat blijft is mijn focus op maatschappelijke relevante organisaties in de publieke sector. Kennis van risicomanagement, controlling, procesontwerp, procesverbetering, zet ik hierbij graag in. De verbinding met Vinario in de rol van adviseur, geeft mij de kans om naast mijn opdrachten als interim-professional, kennis te delen en te ontwikkelen.

Waar ik in geloof
Ik geloof in samenwerking en kennisdelen. Een bekend gezegde is “If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together”. Dit geldt ook zeker voor Vinario, een mooie club van mensen, met uiteenlopende kennis en ervaring. Om vervolgens dit te bundelen en in te zetten op mooie opdrachten in de publieke sector.

Wat mij drijft
Wat mij drijft is het verband tussen vaak moeilijke thema’s in de Nederlandse maatschappij, de rol die maatschappelijke en publieke organisaties daarin spelen en de bijdrage die ik daaraan kan leveren met mijn kennis en ervaring binnen het gebied van bedrijfsvoering.

Business chemistry type
Groen: goede luisteraar, geduldig, betrouwbaar en behulpzaam
Blauw: objectief, methodisch, gestructureerd